Recht op 30 dagen zichttermijn

Bij koop op afstand heb je als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. Bij Urnencenter is dit 30 dagen. Je mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen. Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Wat houdt de zichttermijn precies in?

Tijdens deze 30 dagen mag je het artikel bekijken en eventueel proberen. Een urn mag bekeken worden, maar mag niet in gebruik worden genomen. Een urn mag uit de verpakking worden genomen, maar er mag geen as in geplaatst worden.

Hoe kan ik gebruik maken van de zichttermijn?

Heb je spijt van je aankoop of wil je een product om een andere reden binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Wanneer je een artikel retour stuurt wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst op uw bankrekening teruggestort. Het artikel moet daarvoor ongeschonden en met originele verpakking bij ons ontvangen zijn.

Hoe moet ik mijn bestelling retoursturen?
Ga met de originele verzenddoos en ongeopende producten naar een PostNL verzendpunt en stuur het pakketje retour. Verwijder het oude verzendlabel. De kosten voor een retourzending bedragen ongeveer € 6,95. Deze kosten zijn voor uw rekening.

Retouradres
Je kunt het retourpakket zenden naar:

Urnencenter
T.a.v. Afdeling Retour
Grebbeberglaan 15, unit 0.22
3527VX Utrecht

Vragen?
Heb je nog vragen over de retour? Dan kun je 7 dagen per week per mail bij onze klantenservice terecht.