Ruilen of Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.  Oftewel u kunt het artikel binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Op maat/verzoek gemaakte producten en gegraveerde items niet geretourneerd kunnen worden, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast.

Hoe moet ik mijn bestelling retoursturen?
Voor een correcte afhandeling van uw retourzending vragen wij u het retourformulier volledig in te vullen en toe te voegen aan de verzenddoos. Ga met de – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verzenddoos en ongeopende producten naar een verzendpunt van bijvoorbeeld PostNL en stuur het pakketje retour. Verwijder het oude verzendlabel. De kosten voor een retourzending bedragen ongeveer € 7,25. Deze kosten zijn voor uw rekening.

Retouradres
U kunt het retourpakket zenden naar:

Urnencenter
T.a.v. Afdeling Retour
Europalaan 22
3526 KS Utrecht

Laat u het ons ook even weten zodra u een artikel retour stuurt? Dit kan via een e-mail naar coby@urnencenter.nl.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht

Vragen?
Hebt u nog vragen over de retour? Dan kunt u maandag t/m vrijdag per mail bij onze klantenservice terecht.