Veilig online bestellen

Wij van Urnencenter vinden het belangrijk dat je als klant veilig online bij ons kan winkelen. Door onderstaande handelingen zijn jouw persoonlijke gegevens en orders bij ons in goede handen.

SSL beveiliging
We hebben onze webwinkel voorzien van een SSL certificaat, zodat je de garantie hebt dat de gegevens die je achterlaat, veilig zijn en niet ingezien kunnen worden door derden. Met een SSL certificaat worden jouw gegevens versleuteld verstuurd, zodat deze niet zijn “af te luisteren”.

Vertrouwelijke gegevens
Wij gaan vertrouwelijk met gegevens om. Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop worden je gegevens alleen gebruikt voor de verwerking van de bestelling. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Veilig Betalen
Om de veiligheid van betalen te waarborgen, maken wij gebruik van het betrouwbare betaalplatform van Mollie. Het betaalplatform is beveiligd met SSL-normen. Dit betekent dat de gegevens die je verstrekt, bijvoorbeeld je naam of creditcardnummer, worden gecodeerd, zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept. Hierdoor zijn jouw gegevens gegarandeerd in veilige handen.

Aflevering van uw bestelling
Voor een goede en veilige afhandeling van je bestelling versturen wij deze met PostNL. Wanneer de bestelling wordt bezorgd moet er worden getekend voor ontvangst. Dit is voor jou een extra zekerheid dat de bestelling niet in verkeerde handen komt.

Vragen?
Heb je nog vragen over veilig online bestellen bij Urnencenter, dan kun je 7 dagen per week per mail bij onze klantenservice terecht.