Veilig online bestellen

Wij van Urnencenter vinden het belangrijk dat je als klant veilig online bij ons kan winkelen. Door onderstaande handelingen zijn jouw persoonlijke gegevens en orders bij ons in goede handen.

Thuiswinkel Waarborg Keurmerk
Met trots kunnen wij melden dat Urnencenter gecertificeerd is door Thuiswinkel Waarborg. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops dit keurmerk voeren. Zo weet je zeker dat je zaken doet met een betrouwbare webwinkel.

Waarom letten op het Thuiswinkel Waarborg? 
Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels zijn meer dan 2.200 webwinkels aangesloten, waaronder bol.com, Coolblue en Wehkamp. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit.

Wees extra voorzichtig bij webshops die dit keurmerk niet dragen. Vooral wanneer het gaat om grotere bedragen.

SSL beveiliging
We hebben onze webwinkel voorzien van een SSL certificaat, zodat je de garantie hebt dat de gegevens die je achterlaat, veilig zijn en niet ingezien kunnen worden door derden. Met een SSL certificaat worden jouw gegevens versleuteld verstuurd, zodat deze niet zijn “af te luisteren”.

Vertrouwelijke gegevens
Wij gaan vertrouwelijk met gegevens om. Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop worden je gegevens alleen gebruikt voor de verwerking van de bestelling. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Prijzen op de website
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Veilig Betalen
Om de veiligheid van betalen te waarborgen, maken wij gebruik van het betrouwbare betaalplatform van Mollie. Het betaalplatform is beveiligd met SSL-normen. Dit betekent dat de gegevens die je verstrekt, bijvoorbeeld je naam of creditcardnummer, worden gecodeerd, zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept. Hierdoor zijn jouw gegevens gegarandeerd in veilige handen.

Aflevering van uw bestelling
Voor een goede en veilige afhandeling van je bestelling versturen wij deze met PostNL. Wanneer de bestelling wordt bezorgd moet er worden getekend voor ontvangst. Dit is voor jou een extra zekerheid dat de bestelling niet in verkeerde handen komt.

Vragen?
Heb je nog vragen over veilig online bestellen bij Urnencenter, dan kun je 7 dagen per week per mail bij onze klantenservice terecht.