Partners

 

Gedachten-gedichten.nl

Een immense collectie overlijdens gedichten voor wanneer er iemand is overleden in uw directe omgeving, of verder weg van u. Gedachten-gedichten.nl heeft ook de meest uiteenlopende korte overlijdens gedichtjes voor U uiteengezet voor het verlies van dierbaren, vanuit het perspectief van ouder, grootouder, kind, kleindkind, neef(je), nicht(je), oom, tante, vriend, vriendin, collega, kennis, ….. Lieve woorden vervat in overlijdensgedichten kunnen soms tot troost zijn voor U of de nabestaanden.

 

Rouwkaartjes voor baby & kind

Daar waar je helemaal niet aan wilt denken als je zwanger bent. Het overlijden van je zo gewenste kindje, voor, tijdens of na de zwangerschap.

Speciaal voor deze heel moeilijke gebeurtenis zijn er deze rouwkaartjes voor kinderen, want je kindje is er, en heeft voor altijd een plaatsje in je hart gekregen.

 

Spiegelbeeld Magazine

Ben je op zoek naar een onafhankelijk spiritueel tijdschrift boordevol nuttige en interessante informatie over de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, voeding en gezondheid en meer? Spiegelbeeld is een spiritueel magazine dat iedere maand verschijnt. Verrijk je leven, sluit een abonnement af en word iedere maand verrast met boeiende en leerzame artikelen, rubrieken en interviews over de spirituele wereld om ons heen. Je sluit al een abonnement voor spiritueel tijdschrift Spiegelbeeld voor €60,- per jaar!

HondenPage alles wat je wilt weten over jouw honden

www.uitvaartverzorging-info.nl
dood.uwpagina.nl
katten.start.be
bedrijven.startmodus.nl

Uitvaart Bloemist

Uitvaart Bloemist levert unieke rouwboeketten en rouwstukken voor uitvaarten in heel Nederland. Dit kan al vanaf 50,- euro. Een rouwstuk volledig naar uw wensen behoort ook tot de mogelijkheden. Het gaat ons erom dat u een rouwboeket of arrangement krijgt dat recht uit uw hart komt. Daarom zetten de topbloemisten van Uitvaart Bloemist zich met hart en ziel in om uw persoonlijke touch in uw rouwboeket te verwerken.