Klantervaringen

 Verhalen van mensen over de bestelde herinnering op Urnencenter voor hun dierbare:

 

Fijn om een herinnering zo dichtbij te hebben

Na een maand kwam de asbus van mijn man vrij vanuit het crematorium. Ik wist niet direct wat ik met de asbus moest doen. Dit stond ook niet beschreven in zijn testament. Vanwege het vele verdriet was ik er ook niet echt aan toegekomen. Na het bekijken van talloze urnen op andere sites kwam ik uit op het hartjes urn van Urnencenter. We hebben meerdere besteld voor familieleden. Service vanuit Urnencenter was fijn en betrokken. Het hartjes urn staat nu bij ons thuis. Het voelt fijn om een herinnering zo dichtbij te hebben.

~ Ginie Verbree

Tevreden over de urn

Ik ben erg tevreden over de geleverde urntjes. Onze moeder heeft vier kinderen. Alle kinderen hebben een urntje gekregen zodat onze moeder altijd dichtbij ons is.

~ Frederique Maas

Overzichtelijk site en goede afhandeling

De site is overzichtelijk. Na bestellen was het al met een paar dagen goed verpakt thuisgebracht. Een urn bestellen gaat niet in je koude kleren zitten. Het is fijn dat de afhandeling correct is, dat is prettig.

~ Johan de Meern

Tevreden

Ik ben erg tevreden over de geleverde producten.

~ Giel Mijnheer

Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan.

Erg goed bedrijf. Ik zou het aan iedereen aanbevelen. Een erg prettige en fijne service en prima levering.

~ Dhr. Geurtzen

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering van mijn bestelling. Ik had 2 druppel urnen besteld. Ze zijn prachtig gemaakt. Een mooie herinnering aan mijn overleden moeder en oma, voor mijn zoon. De urnen waren heel zorgvuldig en veilig verpakt.

~ Mevr. Boogaard

Snel en perfect geholpen

Prima site goede service

~ Ietje de Vries

Erg tevreden

Zeer tevreden over mijn bestelling. Toen mijn bestelling vertraagd was kreeg ik keurig een e-mail toegestuurd. Het product voldoet aan mijn verwachtingen

~ Andrea ter Waal

Goed verzorgd aangekomen

De urn was netjes ingepakt. Ik vind hem heel erg mooi, en hoop dat hij zo mooi blijft.

~ Co Driesen

Bedankt

Prachtige mini urn besteld. Degelijke kwaliteit, mooi afgewerkt. Helemaal wat ik wilde. Bedankt.

~ Mevr. van der Broek

Met zorg & aandacht verpakt

Mooi met zorg en aandacht verpakt. Zeer tevreden over mijn bestelling.

~ Dhr. Poldervoort

Goede service

We hebben een urn gekocht voor de as van onze moeder. Op een waardige manier verpakt en bezorgd.
Prima service van Urnencenter.

~ Annie Verbeek

 

Lees ook de ervaringen op Trustpilot

Betrouwbare Reviews van Onze Klanten

Bij Urnencenter.nl hechten we veel waarde aan de mening en ervaringen van onze klanten. Daarom verzamelen we reviews via het onafhankelijke beoordelingsplatform Trustpilot. Op deze manier kunnen we transparante en betrouwbare feedback tonen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van onze producten en diensten.

> Bekijk hier de reviews over Urnencenter.nl.

Trustpilot zorgt ervoor dat alleen klanten die een aankoop hebben gedaan, een dienst hebben gebruikt of een daadwerkelijke handelservaring hebben opgedaan, een review kunnen plaatsen op hun platform. Ze hebben strikte richtlijnen en maatregelen om ervoor te zorgen dat de reviews authentiek zijn en niet beïnvloed worden door valse beoordelingen.

Wil je meer weten over het reviewbeleid van Trustpilot? Bezoek dan hun website via de volgende link: Trustpilot Reviewbeleid.

We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen en we blijven ons inzetten om de beste ervaring voor onze klanten te bieden.

 

Ook een ervaring achterlaten?

Heb u een aankoop gedaan bij Urnencenter en wilt u een ervaring achterlaten? Dit kunnen wij zeer waarderen. Vul hieronder uw ervaring in:

    Voorwaarden review op Urnencenter.nl
    Alleen klanten die een aankoop hebben gedaan via urnencenter.nl kunnen een review kunnen plaatsen. De review wordt op basis van de naam gematcht met de bestelling van een klant. Gebruik daarom de naam zoals deze is gebruikt bij de bestelling. Zowel positieve als  negatieve reviews worden geplaatst. Er worden geen betaalde reviews geplaatst op de website. De reviews worden handmatig gecontroleerd binnen een termijn van 1 maand. Een review wordt niet geplaatst wanneer er geen bestelling is gevonden op naam van diegene die de ervaring heeft geplaatst of wanneer er ongepast taalgebruik toegepast wordt.

    Trustpilot reviews
    Op Urnencenter worden reviews weergeven die verzameld worden via Trustpilot. De reviews worden verzameld vanuit deze derde partij. Zie hier het reviewbeleid van Trustpilot.