Ruilen of retourneren

Is de bestelling toch niet helemaal wat je verwacht had? Wij begrijpen dat dit kan gebeuren en daarom kun je het artikel binnen 30 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, retourneren. Uiteraard kun je ook het artikel ruilen. Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Eventuele retourzendingen dienen altijd vooraf te worden gemeld. Je kunt hierover contact met onze klantenservice opnemen via het contactformulier.

Wanneer je een artikel retour stuurt wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst op uw bankrekening teruggestort. Het artikel moet daarvoor ongeschonden en met originele verpakking bij ons ontvangen zijn.

Hoe moet ik mijn bestelling retoursturen?
Ga met de originele verzenddoos en ongeopende producten naar een PostNL verzendpunt en stuur het pakketje retour. Verwijder het oude verzendlabel. De kosten voor een retourzending bedragen ongeveer € 6,95. Deze kosten zijn voor jouw rekening.

Retouradres
Je kunt het retourpakket zenden naar:

Urnencenter
T.a.v. Afdeling Retour
Grebbeberglaan 15, unit 0.22
3527 VX Utrecht

Vragen?
Heb je nog vragen over je retour? Dan kun je 7 dagen per week per mail bij onze klantenservice terecht.